joi, 2 februarie 2012

Top Hotel Praha

Nu intentionez sa fac reclama acestui hotel ci doar sa spun cateva cuvinte despre el in calitate de persoana care a stat acolo de doua ori.
                                             Receptia principala:

Top Hotel Praha este un hotel de 4 stele la marginea orasului, chiar inainte de terminarea autostrazii pe care vii dinspre Brno. Pana in centrul vechi mai sunt doar vreo 3-4 km pe care ii parcurgi pe aceeasi autostrada care ajunge pana in inima orasului.
In 2005 cand am fost prima data la Praga, treaba asta cu autostrada pana in centrul orasului, ne-a dat pe spate (mai ales cand ne gandeam cum e la noi ...).

Nefiind situat “in buricu’ targului”, hotelul isi permite sa practice preturi destul de accesibile. Nu mai tin minte cat am platit, insa, raportat la conditii, pretul a fost foarte bun.

Noi am fost de fiecare data in perioada Sarbatorilor de Craciun iar ofertele de pret pe care le-am prins, chiar au fost bune.

Pe dinafara nu pare cine stie ce, aduce mai mult a spital decat a hotel insa, odata ce i-ai trecut pragul, lucrurile se schimba, hotelul chiar arata bine. Este foarte mare, are mai multe corpuri. 



Camerele sunt destul de spatioase, pe timpul iernii, foarte bine incalzite, iar micul dejun, in stil “bufet suedez” cred ca poate multumi orice gusturi.

Hotelul are multe facilitati pe care noi nu prea am avut ocazia sa le descoperim, fiind mai tot timpul plecati in oras (gradina japoneza, sera cu plante tropicale, teren de tenis, piscina cu jacuzzi, restaurante, baruri, cafenele, magazine de suveniruri, de cristaluri de Boemia, de bijuterii, sali de conferinte si-or mai fi si altele...).

Distanta pana in centrul vechi nu reprezinta absolut nicio problema, exista statie de autobuz chiar in fata hotelului. Cei 3-4 km pana in centru, i-am facut cu masina noastra, o problema poate fi, insa, locul de parcare.

Per total, noi am fost multumiti de acest hotel, dar cunoastem persoane care au stat acolo in perioada de primavara (luna aprilie) si nu au fost foarte incantati de numarul mare de turisti (grupuri mari de italieni) carora, se pare, personalul hotelului nu prea le facea fata.
Daca intentionati sa mergeti la Praga, nu ezitati sa verificati si oferta acestui hotel pentru perioada respectiva, poate prindeti ceva atractiv!

Aaa, inca ceva, in 2005, hotelul era proaspat deschis (daca imi amintesc bine) si probabil si din acest motiv ofertele erau mai atractive.

Site-ul hotelului este aici:   http://www.tophotel.cz/


  














Cehi "get-beget":
Cheia:
De la fereastra camerei:

  

  

  



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Condica de sugestii si reclamatii: